Afspraak maken

Plan eenvoudig een afspraak voor 'Camperservice' via het formulier of de contactopties.

  • Zomerdijk 24, 1505 HW Zaandam

  • 075 – 614 64 74

  • kettenisautos@hetnet.nl

Camperservice in Zaandam

Uw camper is niet alleen een voertuig; het is uw ultieme reisgenoot. Bij Kettenis Auto’s in Zaandam begrijpen we de waarde van moeiteloos reizen en onbezorgde avonturen.

Onze camperservice is erop gericht om uw reizen zorgeloos te kunnen maken, waarbij we uw mobiele metgezel in topconditie houden. We nemen de verantwoordelijkheid voor uw vakantie-ervaring, zodat u zich volledig kunt concentreren op het creëren van kostbare herinneringen.

Camperservice bij Kettenis Auto's

  • Specialist in camperservice

  • Specifieke APK-keuringen

  • Klantgericht advies

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid

Waarom camperservice?

Als u op weg bent met uw camper dan wilt u natuurlijk dat dit zonder problemen verloopt. Om er zeker van te zijn dat uw vakanties soepel verlopen, is regelmatig onderhoud essentieel. Onze camperservice zorgt ervoor dat uw voertuig altijd in optimale staat verkeert, wat de levensduur verlengt en onverwachte problemen onderweg minimaliseert.

Check je aanhangwagenservice!

Regelmatig onderhoud van uw aanhangwagen is cruciaal. Het verlengt de levensduur en minimaliseert het risico op onverwachte problemen onderweg. Kies daarom voor gespecialiseerde service voor gemoedsrust tijdens uw reizen met uw aanhangwagen.

Vakantiecheck voor uw camper

Voordat u de open weg op gaat, bieden we een uitgebreide vakantiecheck voor uw camper. Ons deskundige team inspecteert alle belangrijke systemen en onderdelen om ervoor te zorgen dat uw voertuig gereed is voor avontuur. Van remmen en banden tot verlichting en overige voorzieningen, we laten niets aan het toeval over.

Checklist voor camperservice

Grondige inspectie van het chassis We controleren het frame en de ophanging om ervoor te zorgen dat ze in topvorm zijn.
Remsysteem We testen en onderhouden uw remsysteem om ervoor te zorgen dat u veilig kunt stoppen.
Banden en wielen We controleren de banden op slijtage en spanning, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
Gas- en elektrische systemen We zorgen ervoor dat uw gas- en elektrische systemen efficiënt en veilig werken.
Verlichting We controleren alle verlichting, inclusief knipperlichten, koplampen en achterlichten, om ervoor te zorgen dat u goed zichtbaar bent op de weg.
Levensmiddelensystemen We controleren uw levensmiddelensystemen om ervoor te zorgen dat u comfortabel kunt koken en ontspannen tijdens uw vakantie.

Afspraak maken

Plan eenvoudig een afspraak voor 'Camperservice' via het formulier of de contactopties.

  • Zomerdijk 24, 1505 HW Zaandam

  • 075 – 614 64 74

  • kettenisautos@hetnet.nl