Afspraak maken

Plan eenvoudig een afspraak voor 'Autobanden' via het formulier of de contactopties.

  • Zomerdijk 24, 1505 HW Zaandam

  • 075 – 614 64 74

  • kettenisautos@hetnet.nl

Autobanden in Zaandam

Kettenis Auto’s is dé bestemming in Zaandam als het gaat om autobanden! Bij ons draait alles om veiligheid, grip en prestaties op de weg. Of u nu op zoek bent naar winter-, zomer- of all-season banden, bij Kettenis Auto’s vindt u de perfecte set banden voor uw voertuig. Op deze pagina vertellen we u alles wat u moet weten over deze verschillende soorten banden en wanneer het verstandig is om ze te wisselen

Autobanden bij Kettenis Auto's

  • Deskundig bandenadvies

  • Altijd een ruime keuze

  • Razendsnelle montage

  • Ook voor opslag van banden

Wanneer is het tijd voor de bandenwissel?

Het wisselen van uw autobanden is essentieel om de veiligheid en prestaties van uw voertuig te waarborgen. Hier zijn enkele richtlijnen om in gedachten te houden:

Winter naar zomer Wissel naar zomerbanden wanneer de temperatuur constant boven de 7°C blijft.
Zomer naar winter Ga over op winterbanden zodra de temperatuur onder de 7°C duikt of wanneer de eerste tekenen van sneeuw en ijs zich aandienen.
All-season banden Als u all-season banden heeft, hoeft u minder vaak te wisselen, maar controleer altijd de staat en diepte van het profiel.

Winter-, zomer- en all-season: wat is het verschil?

In Nederland is het weer onvoorspelbaar, en de keuze van de juiste banden kan een wereld van verschil maken in uw rijervaring. Ontdek hier het verschil tussen winter-, zomer- en all-season banden, en maak de beste keuze voor uw auto.

Winterbanden Winterbanden zijn ontworpen om te presteren bij koude temperaturen, sneeuw en ijs. Ze bieden uitstekende grip en tractie op gladde wegen, waardoor u veiliger en zelfverzekerder kunt rijden in barre weersomstandigheden.
Zomerbanden Zomerbanden daarentegen, zijn gemaakt voor warmere temperaturen en bieden optimale prestaties op droge en natte wegen. Ze zorgen voor een betere wendbaarheid en kortere remafstanden tijdens de zomermaanden.
All-season banden All-season banden zijn een veelzijdige keuze die het hele jaar door redelijke prestaties bieden. Ze combineren eigenschappen van zowel winter- als zomerbanden en zijn ideaal voor bestuurders die gematigde weersomstandigheden ervaren.

Afspraak maken

Plan eenvoudig een afspraak voor 'Autobanden' via het formulier of de contactopties.

  • Zomerdijk 24, 1505 HW Zaandam

  • 075 – 614 64 74

  • kettenisautos@hetnet.nl