Afspraak maken

Plan eenvoudig een afspraak voor 'Auto reparatie' via het formulier of de contactopties.

  • Zomerdijk 24, 1505 HW Zaandam

  • 075 – 614 64 74

  • kettenisautos@hetnet.nl

Auto reparatie in Zaandam

Kettenis Auto’s in Zaandam is uw specialist op het gebied van auto reparatie. We begrijpen hoe belangrijk uw auto voor u is en staan klaar om ervoor te zorgen dat deze in topconditie blijft. Of het nu gaat om een klein defect of een grote reparatie, bij Kettenis Auto’s bent u aan het juiste adres.

Auto reparatie bij Kettenis Auto's

  • Monteurs met jaren ervaring

  • U kunt snel weer de weg op

  • Altijd overleg, geen verassingen

  • Uw tevredenheid staat op één

Hoe ontdek ik een defect?

Het is essentieel om alert te zijn op tekenen dat uw auto mogelijk reparaties nodig heeft, zelfs voordat zich ernstige problemen voordoen. Let op ongewone geluiden, zoals ratelende geluiden, knarsende remmen of een motor die anders klinkt dan normaal. Trillingen, schokken of onregelmatigheden in het rijgedrag kunnen ook waarschuwingssignalen zijn.

Controleer regelmatig de waarschuwingslampjes op het dashboard en laat onmiddellijk een diagnose stellen als er een lampje gaat branden. Veranderingen in brandstofefficiëntie, olielekken, slechte geur in de cabine, en problemen met de airconditioning zijn ook indicaties dat uw auto mogelijk aandacht en reparatie nodig heeft.

Bij de geringste twijfel is het raadzaam om onze deskundige monteurs te raadplegen voor een grondige inspectie en eventuele reparaties om dure problemen in de toekomst te voorkomen.

Veel voorkomende reparaties:

Bij Kettenis Auto’s hebben we een team van ervaren monteurs die gespecialiseerd zijn in een breed scala van auto reparaties. Enkele veel voorkomende reparaties waarvoor u bij ons terecht kunt, zijn onder andere:

Remsysteem Onze experts kunnen uw remmen controleren en repareren, zodat uw voertuig veilig tot stilstand kan komen wanneer dat nodig is.
Motor Van kleine motorproblemen tot grotere reparaties, we zorgen ervoor dat uw motor optimaal blijft presteren.
Transmissie Problemen met de transmissie kunnen leiden tot verminderde prestaties. Wij lossen deze problemen snel en efficiënt op.
Airconditioning Niets is vervelender dan een defecte airconditioning op een warme dag. We herstellen uw airconditioning zodat u comfortabel kunt rijden.
Uitlaat Een lekkende uitlaat kan niet alleen voor lawaai zorgen, maar ook de prestaties en het brandstofverbruik van uw auto beïnvloeden. Wij herstellen uw uitlaat snel en efficiënt.

Afspraak maken

Plan eenvoudig een afspraak voor 'Auto reparatie' via het formulier of de contactopties.

  • Zomerdijk 24, 1505 HW Zaandam

  • 075 – 614 64 74

  • kettenisautos@hetnet.nl