Bij Kettenis Auto’s begrijpen we hoe belangrijk het is om het hele jaar door veilig en comfortabel te blijven rijden. Daarom bieden we een professionele bandenwisselservice aan die ervoor zorgt dat uw auto altijd de juiste banden heeft, ongeacht het seizoen.

7°C graden? Tijd om te wisselen!

Het is verstandig om uw banden te wisselen wanneer de seizoenen veranderen. Over het algemeen raden we aan om van zomerbanden naar winterbanden over te schakelen wanneer de temperatuur onder de 7°C graden celsius komt. In het voorjaar, wanneer de temperaturen weer stijgen, is het tijd om van winterbanden naar zomerbanden terug te keren.

Dit seizoensgebonden wisselproces zorgt ervoor dat u altijd de juiste grip en veiligheid op de weg hebt, ongeacht de weersomstandigheden.

Uw voordelen

 • Deskundige monteurs

  Onze hoogopgeleide monteurs hebben uitgebreide ervaring en expertise in het wisselen van banden.

 • Seizoensgericht advies

  Onze experts beoordelen de staat van uw banden en geven advies over welke banden het meest geschikt zijn voor het huidige seizoen.

 • Ruime bandenselectie

  Of u nu op zoek bent naar winterbanden, zomerbanden of all-season banden, we hebben altijd de juiste keuze voor uw auto.

 • Efficiënte service

  Tijd is kostbaar, dat begrijpen we maar al te goed. Daarom zorgen wij voor een snelle bandenwissel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

 • Betaalbare tarieven

  Onze bandenwissel is betaalbaar en levert uitstekende waarde op voor uw investering in veiligheid en prestaties.

Afspraak maken

Bij Kettenis Auto’s staat uw rijervaring centraal. Met onze razendsnelle bandenwissel kunt u het hele jaar door met vertrouwen de weg op. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe we uw auto kunnen optimaliseren voor elk seizoen!