APK Keuring

 

Een APK Keuring is een belangrijk onderdeel van het hebben van een auto, zodat we eventuele mankementen vroegtijdig kunnen opsporen. Wij, van Kettenis Auto’s, willen ervoor zorgen dat we uw auto zo snel mogelijk weer rijklaar aan u kunnen afleveren en daarvoor maken we ook gebruik van speciaal opgeleide mensen voor het uitvoeren van deze keuring. U krijgt van ons ook professioneel advies over wat er mogelijk vervangen kan/moet worden aan uw auto, zodat u een eventuele boete bespaard blijft.

 

apk-reminder-kettenis-autos-zaandamLaat Kettenis Auto’s u tijdig per e-mail informeren over uw APK. Zo voorkomt u tevens een eventuele boete (EUR 100,-) voor een te late APK-keuring. klik op de afbeelding om uw e-mailadres achter te laten:

 

Wilt u een afspraak maken dan kunt u dat doen door contact met ons op te nemen op 075-6146474 of u kunt via de onderstaande knop een online afspraak maken:

 

 

Wilt u meer weten over de verschillende diensten die wij leveren, dan kunt u meer informatie vinden op een van de volgende pagina’s:

 

Kettenis Auto's

Zomerdijk 24
1505 HW Zaandam